TrancENDancE with Markus Schulz – Global DJ Broadcast World Tour

1 Jul
2010

Sambata, 18 Septembrie 2010
Ora 22:00
Arenele Romane, Bucuresti

TrancENDancE with Markus Schulz – Global DJ Broadcast World Tour: Bucharest

Lineup: Markus Schulz, Snatt & Vix, Glyce


“Dupa o absenta de doi ani, Markus Schulz, DJ-ul numarul 8 mondial conform clasamentului Top 100 DJMag (2009), revine in Romania, de data aceasta la Bucuresti, Sambata 18 Septembrie (2010), in cadrul unui eveniment marca“TrancENDancE” (TND) la Arenele Romane.

Acest gig va face parte din seria de evenimente pe care Markus Schulz le promoveaza sub numele de “Global DJ Broadcast – World Tour”, un concept cu totul si cu totul special pe care DJ-ul germano-american l-a transformat deja intr-un puternic brand international. Markus Schulz alege in fiecare luna numai un singur eveniment din agenda sa, acela cu potential maxim, care sa fie inregistrat audio impreuna cu ambianta live a acestuia,inregistrare ce urmeaza sa fie difuzata in prima editie de “Global DJBroadcast” (GDJB – celebra emisiune radio pe care Markus Schulz o are saptamanal si care este difuzata si in Romania in exclusivitate la Vibe FM) a lunii imediat urmatoare. Toate aceste evenimente, 12 la numar in fiecare an, formeaza “Global DJ Broadcast – World Tour” a lui Markus Schulz, iar fiecare eveniment promovat in acest format este mereu si cel preferat de catre fanii Markus Schulz din intreaga lume care ‘se topesc’ sa auda aceste inregistrari live a celor mai ‘incendiare’ set-uri ale DJ-ului lor favorit,Markus Schulz.

Evenimentul TrancENDancE din 18 Septembrie 2010 (locatie: Arenele Romane, Bucuresti) intitulat “Global DJ Broadcast – World Tour: Bucharest” va promova in acelasi timp si cel mai recent artist album a lui Markus Schulz, numit “Do you dream?”.

Alaturi de Markus Schulz, vor mai mixa si rezidentii TrancENDancE: Snatt &Vix si Glyce.”

Website: http://www.trancendance.ro / http://www.trance.ro

Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis la acest eveniment

Categorii Bilete:

- Bilete pana in 15 August – 30RON
- Bilete dupa 15 August pana 15 Septembrie – 40RON

- in seara evenimentului la locatie – 60RON

Comment Form

top